Sunday, 27 November 2011

Jom sertai GIVEAWAY 5TH WEDDING ANNIVERSARY ALIAS & HUSNA




Assalamualaikum semua..nak tahu tak, kami akan menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke-5 pada 1 Dis 2011 ni (presents are always welcome hehehe..). Untuk menghargai semua follower, saya nak bagi satu giveaway tapi sebelum tu kena la buat sesuatu kan…

Syarat-syarat penyertaan:
1)    terbuka kepada semua follower, sape yang tak follow lagi bolehla follow..dan like entry ni

2)    Copy banner kat atas tu dan kena buat satu entry yang paling kreatif untuk tujukan ucapan 5th wedding anniversary kepada saya dan husband. Ucapan tu boleh dalam bentuk apa saje e.g: puisi, kata-kata romantis, video, gambar-gambar,  etc (I don’t want to limit your creativity)


3)    Tag 3 orang kawan dan kawan mesti tahu yang mereka kena tag

4)    Hadiah wang tunai RM100 kepada seorang pemenang yang sangat bertuah dan paling kreatif yang akan dipilih oleh kami berdua. Kami menjangkakan sesuatu yang super duper awesome and creative entry untuk menang wang tunai RM100 ni. So kena ada effort la kan.

5)    Lepas buat entry tu, link kan entry anda tu di entry ini.


6)    Tarikh tutup dilanjutkan sehingga 11.59pm 30 Nov 2011 .


7)    boleh email saya di husnamn@gmail.com untuk sebarang pertanyaan atau maklumat yang korang nak masukkan dalam entry korang tu ok..







Jom ramai-ramai join..ajak semua kawan-kawan ye...All the best!

Thank you for reading this blog!



8)    entry yang menang saya akan publish kt blog ni pada 1 Dis 2011 nanti

11 comments:

affafkusayang said...

salam.

saya join ye...

http://affaf-contest.blogspot.com/2011/11/giveaway-5th-wedding-anniversary-alias.html

atien said...

http://atienabila.blogspot.com/2011/11/giveaway-5th-wedding-anniversary-alias.html

Marya Hana said...

thanks kak husna.. sorry, saya busy gila. 5 hari tak on9..

gudluck kak :)

kak lang said...

join...;)

http://kopipanassaya.blogspot.com/2011/11/anniversary-alias-husna.html

Cik Jari said...

suka la gmbar pengantin baju putih yg last tuh...leh jd inspirasi nih....

Husna said...

thanks affaf, atien n kak lang for joining..:)

Cik Jari,
tu baju nikah saya..hehe

Nida said...

As-salam buat Husna dan Alias.

Nida turut sama memeriahkan pertandingan.. moga ada rezeki buat kami sekeluarga... ameeeeeennnnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/giveaway-5th-wedding-anniversary-alias.html

id follower: Nida

Moga madah selingan menawan juri.
Terima kasih.

cikpuanhady said...

rasanya2 nak lanjutkan tak? teringin nak join, tapi dah terlepas tarikh..

Nida said...
This comment has been removed by the author.
Husna said...

cikpuanhady..mmg saya dh lanjutkan tarikh tutup tu..jemput join ok..


Nida..
ok..selagi belum sampai tarikh tutup boleh je..

Nida said...

As-salam..

Nida sertakan link sekali lagi di sini:


http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/giveaway-5th-wedding-anniversary-alias.html


Moga ada rezeki buat keluarga... ameeeeeennnnn

TQVM