Thursday, 10 November 2011

Too obsessed with Ultraman? Inilah akibatnya…


Inilah anak saya Ammar Husayn. Suka sangat tengok ultraman…dan sekarang ni suka pulak tengok cerita kungfu Ip Man. Video ini dirakam tanpa disedari oleh Ammar masa malam hari raya haji haritu. Saya yang kat tepi tu buat-buat tak nampak, kalo tak.. tak dapat la ambik video ni..Memang gelak satu rumah lepas tu…hahaha..lawak dan sangat cute.



-         start dengan ala-ala kungfu sampai pejam-pejam mata…
-         husband saya kata dah mcm Wing Chun (martial art legend Ip Man)
-         bila saya tanya dia buat ape? dia ckp dia fire raksasa..bila tengok dlm video tu dia scan cari raksasa kat bawah takde..rupanya ada kat atas..skot..skot..skot.skootttt… hahahaha…
-         pastu gi ambik mainan adik dengan aksi gerak perlahan…hahaha..memang pecah perut gelak…


Inilah hasil kreativiti Ammar, akibat banyak sangat tengok ultraman.


Thank you for reading this blog!

Klik ‘Like’ jika suka..thanks

2 comments:

BLADE EDGE said...

hahaha :-D budak2 akan tiru apa saje. kalo tunjuk contoh yg baik2, ok la...

Husna said...

tula..ms kecik ni mcm2 hal diorg ni..kelakar..kdg2 berckp dh mcm org dewasa..

jgn limitkan kreativiti diorg selagi tak melanggar syariat..