Friday, 18 November 2011

FABULOUS MOTHERHOOD SMART BEAUTY GIVEAWAY..




As me also a fabulous mom, so nak join giveaway yang dianjurkan oleh Mommy Nadia (klik untuk join). Dah jadi mommy ni kena pandai jaga kecantikan diri..so harap-harap menang la GA ni tak kesah hadiah mana-mana pon. Tapi..’kecantikan abadi lahir dari hati yang tulus dan suci’.



So, korang takkan nak tengok je hadiah yang best giller kat bawah ni..jom pakat ramai-ramai join ok..





Fabulous prizes awaiting those 5 lucky winners!!

Let's be beautiful with ENUCA !!





2 Grand Prize:

7ml ENUCA serum worth for RM88 +

1 invitation to 4 hours Hands-on Personal Make up Workshop





3 Consolations prizes:
1 invitation to 4 hours Hands-on Personal Make up Workshop





Kepada Mommy Nadia, thanks sebab anjurkan GA ni..jgn lupe join GA (klik) saya pulak ok hehehe..

Thank you for reading this blog!





3 comments:

mommyNadia said...

betul2!!
nanti mana tahu dpt peluang belajar make up kan??
All the best darl!!
InsyaAllah, will spend time to join ur GA. ;)

Husna said...

kan..
hopefully dpt jumpe nnti..
Insya Allah..

mommyNadia said...

Salam Husna,
Congrats dear..u are one of the lucky winners.
Do contact me at nadya_1901@hotmail.com
I need ur address n contact no for me to book the make up session ;)