Wednesday, 28 September 2011

RUMAH SERI PAJAM? BESAR DAN MURAH? TENGOK SINI


Bila tengok rumah-rumah yang dibina di bawah Seri Pajam Development (SPD) ni semua cantik-cantik (that’s why kitorg beli hehe). So, sebagai pembeli, SPD ada buat Purchaser-Get-Purchaser scheme. Tapi skim ni akan berakhir 30/9/2011. Kalau sebelum tarikh tu, ada sesiapa yang baca blog ni berminat nak beli rumah SPD ni boleh contact saya ok. Kalau lepas-lepas ni pon apa salahnya..mana tau kita berjiran. So, mari menjamu mata dengan rumah-rumah under Seri Pajam Development ni.

RUBY
Location: Bandar Warisan Puteri, Seremban
Type: Single Storey Semi-D
Tenure: Freehold
Land Area: 35’ X 80’
Build up: 1,503 sq.ft
Price: RM276,000 to RM467,2000


AMBER
Location: BANDAR WARISAN PUTERI, SEREMBAN
Type: SEMI-D
Tenure: Freehold
Land Area: 35’ X 80’
Price: from RM400,000 to RM644,300

Build up: 1814 sq.ft.

No. of Bedrooms: 4+1

No. of Bathrooms: 4





Rafflesia
Location: PERDANA COLLEGE HEIGHTS
Type: DOUBLE STOREY TERRACE HOUSE
Tenure: Freehold
Land Area: 22’ X 75’
Price: from RM368,530 to RM555,170






Rafflesia
Location: PERDANA COLLEGE HEIGHTS
Type: DOUBLE STOREY TERRACE HOUSE
Tenure: Freehold
Land Area: 22’ X 90’
Price: from RM458,900 to RM683,958

Build up: 3400 sq.ft.

No. of Bedrooms: 5+1 indoor courtyard

No. of Bathrooms: 5









IVORY VILLAS 2
Location: PERDANA COLLEGE HEIGHTS
Type: DOUBLE STOREY SEMI-D
Tenure: Freehold
Land Area: 50’ X 100’
Price: from RM704,045 to RM971,012

Build up: 2940 sq.ft.

No. of Bedrooms: 5+1 utility

No. of Bathrooms: 6








OLIVE EXTRA
Location: NUSA INTAN, SEREMBAN
Type: SINGLE STOREY TERRACE HOUSE
Tenure: Freehold
Land Area: 22’ X 70’
Price: from RM173,090 to RM317,951

Build up: 1340 sq.ft.

No. of Bedrooms: 4

No. of Bathrooms: 2




 



TIARA HEIGHTS BUNGALOW
Location: DESA SALAK PUTERI, SEPANG
Type: BUNGALOW
Tenure: Freehold and Malay Reserved Land
Land Area: 50’ X 100’
Price: Type A: RM807,900 – RM843,300
            Type B: RM782,000 – RM817,300

Build up: Type A: 3,455 sq.ft
                Type B: 3,181 sq.ft

No. of Bedrooms: 4

No. of Bathrooms: 4





Kalau berminat, boleh call saya 0133735900 (Husna) untuk beritahu nama dan alamat anda dan saya akan inform sales person kat SPD. Untuk maklumat lanjut, boleh klik sini (seri Pajam official website)



*p/s kalau korang baik hati hehehe..malu pulak nk tulis ni..boleh bagi nama husband saya kat Seri Pajam Development kalau korang jadi beli rumah, you all dapat points, kitorang pun dapat points dalam Member Get Member Program.

Mohd Alias Ibrahim
Lot: PT 14929 (D Camelia Extra, Perdana College Heights)


 
Thank you for reading this blog!


*update

7 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wowww cantik cantinya rumah...

Husna said...

mak dara..
tula..cantik2 kan..ape lg..berkenan p la usha show house dia..mn tau boleh beli hehehe

Bahiyah Amani said...

Besar2 rumahnya, design yg company ni buat pun cantik2 jek. Akak tak mampu dah nak beli...loan mesti tak lulus punya daaaa, aim nak beli umah second hand jek sekarang ni Husna. Berangan jugak tu nak dok umah bawak jugak....:)

mama leen said...

cantik umah tapi jauhnyerrr
huhu.. :)

Linda Hamid said...

Salam, saya memang berhajat nak beli rumah di sri pajam selepas urusan jual rumah saya dibandar sunway selesai dalam 1-2 bulan atau secepat yang mungkin. Boleh tak rekomen saya rumah single storey dalam anggaran 250k kebawah. Terima kasih. Fizi 01139958553

Linda Hamid said...

Salam, saya memang berhajat nak beli rumah di sri pajam selepas urusan jual rumah saya dibandar sunway selesai dalam 1-2 bulan atau secepat yang mungkin. Boleh tak rekomen saya rumah single storey dalam anggaran 250k kebawah. Terima kasih. Fizi 01139958553

Husna said...

Hi Linda,
Sorry lmbt reply. Rumah single storey saya tak sure ada lg ke tak. Boleh contact terus pejabat Seri Pajam ye