Wednesday, 29 February 2012

65 BLOG PILIHAN MAJALAH InTrend



Sambil duduk menunggu servis kereta ni, terpandang majalah InTrend keluaran Mac 2012. Kat depan cover majalah tu ada tulis ’65 Blog Nukilan Anak Malaysia Pilihan InTrend'. Siapa punya blog antara yang 65 tu? Check it out kat bawah ye.. Korang nampak tak nama blog ni kat senarai bawah tu? Eh…tak nampak? Kalau tak nampak kena tambah power spec tu tak pun kena pakai teropong..hehehe…Sesiapa yang suka shopping ke, cari blog pasal wedding ke, cerita pasal baby ke ..etc…jom blogwalking!

FESYENISTA
HIJABISTA
SANTAPAN
USAHAWAN
SI CILIK MANJA
MAHLIGAI CINTA

ANUGERAH KHAS JURI InTrend


Thank you for reading this blog!




4 comments:

ZWAN SABRI said...

Wah! Untungla mereka2 yang tersenarai ni.. jeles2... HUHU

nizabeba said...

salam perkenalan =)

Husna said...

zwan,
keep writing n blogging, insya Allah ada rezeki u bila2

nizabeba,
salam perkenalan too..
tq for dropping by..eheh..

Sepatu Murah said...

kren sob, salam perkenalan