Monday, 31 October 2011

Pengsan..bangun dan pengsan lagi… Moga masih bernyawa...

Sebabnya…..
-
-
-
-
-

Jatuh hati pandang pertama..
-
-
-
-











October Sale @


(klik sini)



 
help!!


 dah banyak yang SOLD OUT…. mari meroyan secara berjemaah dengan saya...whoaaahhhhhh!!!






*pang....kirikananmukalapanplohkali..*
habiskan blaja dulu bleh??? sibuk nak pakai barang mahal-mahal..



ok, back to reality.


 

Pegi tulis PhD thesis sekarang!!!!






p/s hope Mr. Husband read this. Boleh jd my wishlist untuk hadiah our wedding anniversary bulan 12 nnti…tapi kena tahan telinga dulu sebab dia akan cakap mcm ni.. ‘student mana boleh pakai barang mahal-mahal..tunggu dah keje ada gaji sendiri beli la nak berapa pun..’ uhuk uhuk..memang pedih telinga..tapi memang dah kenyataan..




Thank you for reading this blog!




9 comments:

MyKhalish said...

huwaaa ila pun suka tgk kat blog tuh. dia mmg jual mrh dr lelain. tp cpt btl sold out. xpe, dr impian, insyallah jd kenyataan. hehehe...

ZWAN SABRI said...

haha.. itulah nasib seorang student kann.. HAHA


MySuaraBlog: Yeay! Dah Konvo Diploma..

Husna said...

kan ila kan kan kan...
berangan je la..

zwan..awak dh grad ye? boleh keje pasni

'idun sa'idun said...

eeee...jam pink tu canteekkk... :)

Husna said...

idun,
pengsan tak u tgk jam pink tu...
hahaha mmg santeekkkk

♥Aien Najwa♥ said...

o0o..akak minat coach ey???..hehe..

Husna said...

Aien...
minaattttt..sbb gojes sgt..
bg hadiah akak ek hahahhah..

Faz Abas said...

betul cakap mr hubby tu...hehehe... jangan marah :)

jemput singgah ke www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

Husna said...

Faz Abas,
sebab tu i dengar ckp my hubby...
i xnak la kan jd isteri derhaka hehehe...