Wednesday, 23 January 2013

Seri Pajam akan buka kawasan baru di Batang Benar

 

Masa makan di Restoran Ana Seafood kat simpang traffic light ke Kg. Batang Benar tu, husband saya ada bersembang dengan owner kedai tu.Kitorg perasan jugak dulu lokasi kedai dia kat tempat lain, kalau lepas traffic light tu kat depan sikit dari Aki workshop and just before kilang-kilang dan stesen komuter Batang Benar. Owner kedai tu cakap Seri Pajam dah beli tanah dia untuk buat perumahan. Masa pergi cabutan bertuah untuk My property Award tu ada sembang dengan one of Seri Pajam Sale Advisor, dia cakap memang betul. Seri Pajam akan buka kawasan perumahan baru kat area Batang Benar tu. Diorang akan bina teres dan semi D.  So saya expect rumah kat situ mesti lagi tinggi harganya, dan hopefully design makin cantik. Sape2 yang plan dan berangan nak dapatkan rumah Seri Pajam, tapi tak boleh nak beli sekarang, boleh la tunggu… Mungkin sekarang tengah tunggu naik pangkat ke kan, boleh buat loan untuk rumah yang besar sket..hehehe..


Kalau betul la adanya kawasan baru ni nanti, hopefully Pajam/Nilai akan lebih membangun.
 

p/s Korang dah tengok rumah Zeta Park Type C? ..baik korang pergi tengok showhouse sekarang.. Cuba tengok kat sini.

 

Thank you for reading this blog!

 

5 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
julie said...

assalamualaikum kak. lawa umah akak, saya ronda2 camelia kelmarin, perasan umah akak. cantik gate clover.

saya duk taman yg gated tu sblh flat. ronda2 sbb nk carik umah kosong utk disewa kakak saya. tapi xde hasil. klo akak ada contact umah kosong yg nak sewakan, boleh la email kat saya.. hehe.

p/s: tq publish contact no. org wiring, etc. bagus sgt. saya tiru guna org yg sama. :D

Husna said...

Julie,

ooo duduk PCH jugak ke? Suria Residence ke? budget sewa brp?
kat blkg ni ada 1 dalam seribu lebih jgk.

julie said...

a'a Suria Residence. dalam ni dah agak penuh dah penghuninya. tu survey area-area luar. budget sewa bawah seribu, rumah kosong. kalau ada akak iklankan la kat sini, buleh? hehe.

P/S: yang rumah sewa seribu lebih tu rumah kosong Camelia jugak ke?

Husna said...

Cuba call no ni 0122250088. Camelia extra