Monday, 5 March 2012

MALAYSIA’S NEXT TOP BLOGGER





Hari nk join segmen yang dianjurkan oleh Mak Dara iaitu MALAYSIA’S NEXT TOP BLOGGER dan perlu list kan 3 blogger tegar. Tapi saya nak list kan 3 blog favourite saya ni dengan buat kategori iaitu:

1)     BLOG PERKONGSIAN ILMU: http://keretamayat.blogspot.com/

Cara perkongsian ilmu agama yang disampaikan oleh Hamka@Kereta Mayat ni sangat santai. Apa persoalan yang diajukan, beliau cuba rungkaikan dengan memberi perumpamaan yang senang kita nak faham dan juga kelakar! Sesuai utk org yang nak cari ilmu tp boleh berhibur dengan lawaknya. Trademark dia bila dia gembira dia akan ckp woha!





2)     BLOG MOMMY DAN SI CILIK: http://barelysupermommy.com/

Sape tak kenal isteri angkasawan negara Datin Dr. Halina kan.. blog ni byk cerita pasal baby dia yang kiut miut tu Sophea Isabella. Walaupun baru berblogging, tapi saya suka cara penulisan yang santai dan humble…tak caya, pergila terjah..






3)     BLOG LIFESTYLE: http://madammondoq.com/
Blog madammondoq ni lebih kurang blog retis la jugak..selalu post madammondoq ni pasal lifestyle dia dan juga update pasal perkembangan terkini..mengenai ape2 aje disekelilingnya..sesuai dengan tagline dia tu..’what I get, I give back..’

 
All the best kepada semua blogger..keep writing and updating your blog sebab saya suka baca blog korang hehehe..

Thank you for reading this blog!





10 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih kerana sudi join segmen picisan Mak dara ini ya.. Wahhhh semua blogger blogger hebat dan pastinya mak akan terjah mereka semua nanti.. Semoga mereka dan anda berjaya dalam dunia blog ni ya..

nantikan entry istimewa dari Mak dara malam nanti khas untuk yg telah menyertai segmen ini =)

AMALINA YA'AKUB said...

hye datag singgah blog awak

Nath said...

nice various of selection blogs in your reading list :)

madammondoq said...

eh.. blog i tersenarai...
terharu i.. ahakss.. thanks ye..

Husna said...

thanks semua singgah blog ni..
madammondoq...harusla kan..

Hamka said...

woha!

Awie Omar said...

Baru folo sini. Tq sudi folo blog saya :)

Muhammad Yunus said...

Saya padankan awak !

http://mohdyunus89.blogspot.com/2012/03/assalamualaikum.html

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

madam! my fav!!! ;)

Husna said...

Hamka singgah blog ni!!! Woha!!
to all tq singgah blog ni