Tuesday, 2 August 2011

Perodua Tweckbot: Pemeriksaan 15 Poin Kereta di rumah anda..Percuma!!!



Semalam dpt tau je pasal benda ni terus tanya kt fb Perodua ada dtg area Cheras tak? (Saya xde twitter, so fb pon boleh) 


Tak sampai 10 minit dapat panggilan telefon, dan buat appointment utk dtg ke RUMAH pada pukul 3.30pm td.. Tapi diorang datang awal 10 minit! Bagus kan..

So, apa yang diorg ni buat? Perodua Tweckbot ni offer service pemeriksaan 15 poin kepada kereta secara percuma. Jom tgk apa yang diorg periksa. 

 

tayar botak, lampu brake ketiga pon out, brake system quality pon out… foooohhhh.. selama ni bwk kereta dlm keadaan yang membahayakan.

Terima kasih la kat brader2 Perodua ni.  Lepas ni kena terus pergi servis kereta, plan nye nak tunggu next appointment. Selain dapat pemeriksaan percuma 15 poin, boleh juga nikmati 15% diskaun untuk alat ganti kat Perodua Servis Balakong.







 


Bagi yang duduk area Klang Valley,  bila Perodua Tweckbot berlegar berhampiran kawasan anda, cuma perlu tweet mereka (@MYPerodua) atau di facebook MYPerodua dan beritahu lokasi anda supaya diorang datang. Promosi ni sehingga 10 Ogos.  Seswai sangat la tagline Perodua ANDA KEUTAMAAN KAMI

Tunggu ape lagi, cepat2




Thank you for reading this blog!



5 comments:

Azham Vosovic said...

wah...senanglah sy nak servis MyVi Putih sy nanti heheheh...padahal belum beli lagi ni, hanya memasang angan2 hahaha

Husna said...

hahaha..Perodua sangat best..so far kereta saya x byk ragam..pakai dh 7 thn

Marina said...

bile plak perodua nak cover Ipoh yer...hehe..

salam Ramadhan dan Selamat berkenalan dari Marina.

www.marinafazli.blogspot.com

izfanora said...

wah.. bestnyer..

Husna said...

salam perkenalan juga pada marina and izfanora..

hehehe..ce tanya perodua bila nk g ipoh.. :)