Wednesday, 1 August 2012

Aria Park Single Storey Terrace @Citra Hill Pajam, Register Now!





Seri Pajam Development ada buat projek perumahan single storey kat Aria Park @Citra Hill, Pajam. Sesiapa yang ada lalu LEKAS highway, bila nak sampai exit Pajam/ Nilai tu boleh nampak iklan besar. So, sesiapa yang berminat nak dapatkan rumah single storey cepat register kat link ni http://www.seripajam.com.my/register.php. Harga dari RM261, 915K. Boleh call tanya diorang. Biasanya diorang akan bagi invitation untuk launching. Dan launching nye ialah 5hb Ogos (Ahad).  Show house pun dah ada kalau nak datang tengok. Tapi from my experience, kalau nak dapat lot yang best (corner ke, facing mana2 ke), korang pergi je terus ke office Seri Pajam tu dan terus booking. Biasanya time launch tu tinggal berapa unit je, corner memang dah tak ada la. 
 
 
 
 
Spesifikasi:

 22'X70', 
freehold,
 build up from 1340sqf,
 4 bilik, 2 bilik air, 
guarded community,
underground cabling, 
tinggi siling dari lantai 13 kaki, 
plaster ceiling,
kalau corner dah ada sekali wet kitchen.




Double storey Zeta Park fasa 2 still available kalau yang mencari rumah. Cepat korang  beli rumah, harga rumah sekarang dah mahal.




Ni nombor telefon office Seri Pajam Development

06-7581988



p/s kalau korang baik hati hehehe..malu pulak nk tulis ni..boleh bagi nama husband saya kat Seri Pajam Development kalau korang jadi beli rumah, you all dapat points, kitorang pun dapat points dalam Member Get Member Program. Boleh redeem aircond lagi letak kat bilik budak pulak.

 
Mohd Alias Ibrahim
Lot: PT 14929 (D Camelia Extra, Perdana College Heights)


 

Thank you for reading this blog. 



*update




5 comments:

Mrs Saifuddin: Hidupku cintaku impianku said...

Hari tu time sibuk2 cari rumah pun akak call sumer developer. Rasanya ni dalam RM250k++ kot dah harganya. Mahal giler dah harga single storey pun. Tgok berita minggu lepas, harga simen plak nak naik. Puas hati dah dapat beli hari tuh, dah tak boleh beli rumah dah akak...loan dah cecah 70%. Entah2 beli 5 tahun lagi kena beli area Kuala Pilah kot nak murah. Isk..isk...

JC said...

How do u think the hse quality (ade blog share the wall is "senget" & environment due to garbage landfill is nearby. (got bau busuk). Please advice.

Jahrudin Mohd Jais said...

saya baru booking tadi. tgk area ok.

MissSugar D said...

Salam kak,

Nama sy Diyana, membeli rumah Aria Park type A. Sy sgt tertarik dengan info2 akk yang sgt senang utk dibaca + menariks gitu.... Thank you kak for all the info updates. Sgt berguna utk kitorg yang bakal nak masuk rumah nanti. Hope kita boleh berkenalan as neighbours.

Tq kak

Husna said...

#Jahrudin and MissSugar D

tahniah ye beli rumah Seri Pajam..
selamat masuk rumah baru nnti..
anything boleh email saya husnamn@gmail.com ye. Tq